Info

Mikä juttu Joogafestival on Helsingissä toisen kerran järjestettävä tapahtuma, johon osallistuu valtaosa kaikista pääkaupunkiseudulla toimivista jooga- ja meditaatioyhteisöistä. Myös mindfulness ja taiji on tapahtumassa hyvin esillä.Tapahtuma on avoinna kaikille eri suuntauksille – poikkeuksetta. Tavoitteena on, että ihmiset voivat tutustua, kokeilla ja löytää itselleen sopivan harjoitusmuodon. Toisen puolen tapahtumasta muodostaa Zen-Expo, joka on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erikoistapahtuma. Tapahtumat muodostavat saumattoman kokonaisuuden.
Kenelle Joogafestival & Zen-Expo on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita seuraavista aiheista: jooga, meditaatio, mindfulness, taiji, henkinen hyvinvointi, itsehoito, luonnonmukaiset hoitomuodot, luontaistuotteet, lähiruoka, kasvisruoka, kestävä kehitys, kirjallisuus ja julkaisut… . Kaikki mukaan!
Liput Joogafestival & Zen-Expo päivälipun hinta on 15 €/päivä  tai 25 €/viikonloppu.
Hinta sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan, tuote- ja palveluesittelyihin, esityksiin ja luentoihin. Lippu sisältää myös mahdollisuuden käydä Joogafestivalin esittelytunneilla (osallistujamäärä rajoitettu/sali)
Ostamalla lipun ennakkoon voit varata itsellesi yhden (1) esittelytunnin/päivä; viikonloppulipulla voit varata  yhden tunnin lauantaille ja yhden sunnuntaille.
Varusteet Mikäli aiot osallistua tapahtuman harjoituksiin, niin laita suoraan päällesi väljät housut ja pusero taikka kassiin verkkarit tai vastaavat.Mikäli sinulla on jo itselläsi joogamatto niin ota se mukaan. Aloittelijoille ja muille matottomille löytyy saleista kohtuullinen määrä mattoja. Harjoitus tapahtuu paljain jaloin tai sukkasillaan.
Pukuhuoneet ja  vaatesäilytys Kaapelilla on erillinen pukuhuone erillään harjoitussaleista,mutta kannattaa ottaa mukaan vaatteet, jotka on mahdollisimman helppo vaihtaa.  Alueella on vartioitu narikka. Hinta 2,50 €
Ruokailu Kaapelilla on loistava ravintola Hima & Sali. Muita ruokapaikkoja löytyy Kaapelin läheisyydestä Ruoholahden metroaseman suuntaan.
Luennot & Harjotukset Jooga, meditaatio, mindfullness ja muu hyvinvointi ovat luentoteemoina. Olemme pyrkineet kattavaan tarjontaan tältäkin osin.Harjoitukset on rakennettu niin, että ne soveltuvat kaikille halukkaille,MYÖS ALOITTELIJOILLE!! Älkää epäröikö, tulkaa kokeilemaan. Tutkikaa ennakkoon harjoituksen kuvaus ja ohjaajaesittely, niin voitte valita itsellenne sopivimman harjoituksen.
Miten tulla Kaapelilla saattaa tapahtumaviikonloppuna olla melkoinen porukka liikkeellä, joten kannatttaa käyttää julkisia, metroa, bussia, ratikkaa. Alueella on myös jonkin verran parkkipaikkoja niitä tarvitseville.
Lisätietoa www.joogafestival.fi | www.facebook.com/helsinkijoogafestival
Antti Sipinen | tuottaja Joogafestival 2014
antti@joogafestval.fi